WORKSHOP BLACK & MIXED HAIR

Je kent het wel. De geweldige kapsels van onder andere mensen met een Surinaamse en Antilliaanse afkomst. Dit vraagt ook wel echt om een andere treatment en aanpak. Het zetten van strepen en kleine figuurtjes, stylen en verzorgen is wat je leert tijdens deze workshop. Onze specialist Mr. Sjenks leert je alle fijne kneepjes van black & mixed hair.

Het authentiek scheren. Het juiste product gebruik, een huid analyse, het scheermes volledig beheersen, de huid op de juiste spanning kunnen houden en de behandeling goed afsluiten is essentieel voor een goed resultaat. De klant het vertrouwen geven en alle behandelingen in een vloeiend systeem om een volledige service te kunnen aanbieden is wat je leert tijdens deze training. Volledig hot towel shave, baard trim, authentieke scheermethodes en gezichtsverzorging.

Wij komen graag bij jullie langs voor een salontraining of sluit aan bij één van de groepen op onze locaties in het land: Amsterdam, Groningen, Breda, Ede, Eindhoven, Lummen (BE) of Antwerpen (BE). Stuur ons een berichtje info@barbercollege.nl voor de planning en tarieven. Of check onze website www.barbercollege.nl.

Contact

Vraag informatie aan