LUCKY TIGER

LUCKY TIGER GROOMING 90 JAAR GESCHIEDENIS EN KWALITEIT

Lucky Tiger is de beroemde huid en haarverzorgingslijn uit de U.S.A. en bestaat uit een complete serie voor de barbershop. Als professional barber word je hiermee op je wenken bediend met zowel een Lucky Tiger ® Classics serie alswel een Premium serie. Hiermee kan je perfect een scheerbeurt uitvoeren als ook een professionele gezichtsbehandeling geven zoals de barbers van weleer het ook al deden. Gebruik de wereldbefaamde Lucky Tiger Premium of de Classics Series om de huid en het haar op de meest mannelijke manier te verzorgen of te stylen.

Vanaf de jaren 20 van de vorige eeuw heeft Lucky Tiger uitvinder Benjamin Clarke zijn klanten de “Royal Treatment”gegeven. Alle ervaringen opgedaan in zijn eigen barbershop heeft hij gebruikt om zijn barberproducten te ontwikkelen.

Lucky Tiger is sinds 1935 een gedeponeerd handelsmerk en vormt hiermee een vaste waarde in de barbershops en is het meest geliefde product van de barber. Niet voor niets staat Lucky Tiger symbool voor hoogwaardige producten.

“Rijk aan traditie”
De Lucky Tiger producten vinden hun oorsprong in Kansas City – Missouri. Door de jaren heen heeft Lucky Tiger zijn productrange uitgebreid met een premium huidverzorgingslijn en deze decennialange ervaring vind je keer op keer terug in de geweldige kwaliteit van Lucky Tiger.
Lucky Tiger biedt de verzorging & styling voor de zelfverzekerde man die goed verzorgd en gestyled voor de dag wil komen.

PoloCosmetics verkoopt en distribueert Lucky Tiger uitsluitend via het door haar geselecteerde dealer netwerk.


Contact

Vraag informatie aan