HOOGERS SALONINTERIEURS

Over HOOGERS SALONINTERIEURS

Wij zijn Hoogers Saloninterieurs. Supporters van Salonbeleving
Wij geloven dat een onderscheidend interieur of een goed doordachte inrichting waarde creëert. Nu en in de toekomst. Als (h)echt familiebedrijf geven we uiteenlopende salons een professionele identiteit, uitstraling en beleving. Soms met die ene eyecatcher van een stoel. Soms met het ontwikkelen van een compleet interieurconcept. Wij geven salons karakter. Altijd.

• Topcollectie salonmeubelen van diverse merken.
• Restylen bestaande saloninterieurs.
• Ontwerpen custom made interieurconcepten.

Wij van Hoogers geven professionele salons een eigen identiteit, uitstraling en beleving. Kapsalons, barbiershops, beautysalons, wellness salons of nagelstudio’s. Zelfstandige vestigingen.

Producten / Diensten

Onafhankelijk van merk, sfeer en stijl.
Bij Hoogers zijn we supporters van salonbeleving. Niet onze stijl of smaak staat centraal, maar onze kracht is juist om jullie gewenste idee, sfeer of beleving tot leven te laten komen in jullie interieur of inrichting. Van eerste idee tot (op)levering.
Van dat ene geweldige salonmeubel tot een volledig uitgewerkt salonconcept. We support your style. Hiervoor hebben we een topcollectie meubelen van diverse merken in diverse stijlen, kwaliteiten en prijsranges. Ga je liever voor maatwerk meubelen? Of een combinatie? Dat kan. De keuze is aan jou. Laat je verrassen door onze veelzijdigheid. Online op www.hoogers.nl/salonmeubelen/merken  of kom eens ‘proefdraaien’ in onze belevingsstudio.

Nog meer service?
Niet alleen verkoop van salonmeubelen, maar we support your style. Dus kunnen wij volledig ontzorgen van een mooi ontwerp tot een compleet gerealiseerd project. Check hier onder al onze services.

1. Belevingspakketten

Laat u inspireren
We support your style. Wij laten jullie idee, sfeer, beleving of concept tot leven komen in het interieur of inrichting. In bestaande salons of nieuwe salons. Van één werkplek of wand tot een volledig interieurconcept. Hiervoor hebben we drie designpakketten. Of zoals wij ze noemen; belevingspakketten. Welke stijl, sfeer of beleving je ook voor ogen hebt, wij laten het tot leven komen in jullie interieur. En omdat we sfeer-, merk- en stijlonafhankelijk zijn, werken we samen met diverse partners en designers. Dat maakt ons samen sterk(er). Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.hoogers.nl/services/belevingspakketten

2. Noodkapsalon

Klantvriendelijk en omzetvriendelijk
Een bestaande kapsalon verbouwen of verhuizen? En toch gewoon je klanten kunnen ontvangen en doordraaien met je kapsalon?
Met onze noodkapsalon kan het. Klantvriendelijk en omzetvriendelijk. Wat zit erin?
• 6 kapunits
• 6 pompstoelen
• 1 wasunit
• 1 piccolosysteem met los wasbakje
• 3 wanddroogkappen
• Een keukentje
• Schuiframen
• Elektrische verwarming
Noodkapsalon huren dat kan. Mail ons via info@hoogers.nl, bel ons op 0548 20 90 00 of APP via 06-43494229.

3. Partnernetwerk

We support your style.
Hiervoor hebben we veel in eigen huis, maar om deze belofte ook echt waar te kunnen maken werken we samen met een betrokken netwerk van partners. Wij hebben onder andere goede contacten met:
• Designers en architecten
• Erkende installateurs
• Bouwbedrijven
• Verlichtings- & LED-specialisten
Maar we werken ook regelmatig samen met relaties uit jullie eigen netwerk. Zo zijn we samen sterk(er).

4. Eigen service-, montage- & onderhoudsteam

Bij Hoogers Saloninterieurs geloven we in de kracht en waarde van een eigen serviceteam. Voor montage, onderhoud en reparatie.
Zo kunnen we meubelen op maat maken of bestaande meubelen een persoonlijke twist geven. Ook kunnen met ons team de volledige montage op locatie verrichten. Van die ene salonstoel instap klaar maken tot de volledige inrichting verzorgen. Van eerste idee tot (op)levering. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. En is er nou toch een keer iets defect? Een verstopping of lekkage in de wasunit, (een pomp van) een stoel defect, onderhoud aan een droogkap of een stoel opnieuw laten bekleden? Dan komt ons service- & montageteam zo snel mogelijk met een oplossing. Reparatie & nakijken waar het kan, (tijdelijke)vervanging waar het nodig is. Dat is full service volgens Hoogers.


Contact

Vraag informatie aan