Fuente

FUENTE

Fuente is tot in de haarwortels gewijd aan de ontwikkeling van exclusieve haarproducten; verzorging, kleuring, omvorming en styling. Producten op puur natuurlijke basis met een aantal niet te evenaren eigenschappen.
In elk product van Fuente zijn de essentiële regenererende krachten van de natuur verenigd. Vooral de specifieke eigenschappen van plantaardige, werkzame substanties, aangevuld met een extreem zuiver bronwater.

ORGANIC WELLNESS
De natuur heeft de kracht om te helen, te verjongen, te voeden en aan te vullen. Onze inspiratie en ingrediënten zijn afkomstig uit de ongerepte Spaanse natuur. Door het gebruik van pure en organische ingrediënten ervaart u de kracht van deze Spaanse natuur in de producten van Fuente. Hierdoor beleeft u een luxe wellness ervaring met fantastische resultaten.

Kruiden extracten
Organische kruidenextracten hebben de kracht om te genezen, energie te geven en te vernieuwen. We infunderen ze in de Fuente producten om de perfecte combinatie van verrijkende voordelen te creëren.

Bronwater
Water is alles, ons water komt rechtstreeks uit de bron van perfectie – een natuurlijke rivierbron uit het natuurreservaat Fuente de Piedra. Verrijkt met ionen vormt deze het hart van ons natuurlijk proces.

Natuurlijke oliën
Oliën vormen onze finishing touch. Geoogst uit wilde bloemen en kruiden zorgen deze oliën steeds weer voor een luxe spa-ervaring

Bekijk onze website voor meer informatie www.fuente.eu


Contact

Vraag informatie aan