DA VINCI SALONSOFTWARE

Over DA VINCI SALONSOFTWARE

Jij doet wat je leuk vindt, namelijk je klanten blij maken. En de software van Da Vinci helpt je bij de rest. Met een overzichtelijk afsprakenboek, makkelijke salonkassa, kloppende klantgegevens, automatische marketing en kant-en-klare administratie heb jij alles voor je salon geregeld. De software zorgt ervoor dat je klant op tijd bij jou in je salon zit, de klant verrast wordt op zijn/haar verjaardag en meer bij je gaat besteden in de salon. Mogen we je helpen jou en je klanten nog blijer te maken?

Producten / Diensten

Digitaal afsprakenboek + Online boeken

We bieden voor zowel ZZP’ers als salons met een team een makkelijk digitaal afsprakenboek met de optie voor klanten om online boekingen te accepteren. Extraatjes zijn een klantenlijst met recepturen en foto’s per klant. En ook de optie dat klanten direct online de afspraak kunnen betalen als ze online bij je boeken.

Geen zorgen: Je hebt zelf de volledige controle over je eigen agenda. Door zelf in te stellen welke behandelingen online te boeken zijn, op welke dagen er online geboekt mag worden en zelfs per medewerker.

Alles-1-in software pakket

Een compleet softwareprogramma voor je salon. Een fijn overzichtelijk afsprakenboek voor in je eigen salon met de mogelijkheid voor klanten om online boekingen bij je te maken. Natuurlijk een uitgebreide klantenlijst en recepturen. Door simpel vanuit het afsprakenboek af te rekenen heb je een volledig kasoverzicht. Zo ben je minder tijd kwijt aan de administratie en is boekhouder ook blij. Mocht je zelfs de boekhouding zelf willen doen, dan kan dat natuurlijk ook via ons programma.

Niet alleen registreren we en laten we de feiten zien van je salon. Ook helpen we je graag met je online marketing. Stel automatische berichten in en je marketing voor je klanten is geregeld.

Allervriendelijkste Helpdesk van Nederland

Werk je met de Da Vinci Salonsoftware? Dan krijg je de allervriendelijkste helpdesk van Nederland erbij. Voormalig kappers zitten aan de helpdesk, mail, chat en whatsapp. En de vraag die we stellen? Wat mogen we voor je doen?

Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen met je salon. Zodat jij weer kan doen wat je echt leuk vindt en onze software helpt je bij de rest 😊.


Contact

Vraag informatie aan