BGORGEOUS

Over BGORGEOUS

Bgorgeous by Alissa is de nummer 1 hair weave specialist in de Benelux. Een exclusief Nederlands merk met 100% natuurlijk haar, kwalitatief en duurzaam. Vergelijkbaar in remy en virgin kwaliteit. Uitsluitend het beste haar komt in aanmerking voor de Bgorgeous collectie. De weaves zijn verkrijgbaar in 22 kleuren, stijl of slag. Een high-end haarproduct voor een betaalbare prijs voor de consument en een goede marge voor de salon. De hair weaves worden ingezet via een speciale techniek, ontwikkeld door Alissa zelf, waardoor het eigen haar niet beschadigd. Je kunt nu tijdelijk gratis de basistraining volgen door Alissa zelf gegeven. Kijk hier voor meer informatie https://bgorgeous.nl/trainingen/

De hair weaves van Bgorgeous zijn exclusief te verkrijgen via de webshop van John Beerens. Wil je meer informatie? Dan kun je het beste contact opnemen met het team van pro-johnbeerens.com via +31 135 302010 of whatsapp naar 06-15158276 | professionals@johnbeerens.com

Bgorgeous werkt met verschillende ambassadors in Nederland, waaronder influencers Maxime, Demi en Brooke de Boer, Pip Wijn en Roxanne Kwant.

Producten / Diensten

Bgorgeous by Alissa : de nummer 1 in hair extensions & hair weaves.

Bgorgeous is een nieuw exclusief Nederlands haarmerk, waarvoor enkel het allerbeste haar (100% natuurlijk ) gebruikt wordt! Het grote voordeel van Bgorgeous hair weaves is dat het voor de consument zeer betaalbaar is (zeker in vergelijking met losse extensions) met daarbij een zeer goede eindmarge voor jou als salon. Bgorgeous hair weaves zijn verkrijgbaar in 22 kleuren, in stijl of slag in twee kwaliteiten, Virgin of Remy hair.

Alissa heeft jarenlang zelf geëxperimenteerd met de verschillende producten die beschikbaar waren op de markt. Ze geeft deze kennis nu graag door aan anderen. Dit doet ze via op maat gemaakte trainingen. De hair weaves worden ingezet met een speciale micro ring techniek, door de jaren heen verfijnd door Alissa.

Volg nu een gratis basistraining van Alissa zelf.

Je kunt nu een gratis basistraining volgen waar Alissa je persoonlijk de basis van haar eigen inzet techniek leert. Tijdens deze training laat ze je zien hoe zij omgaat met verschillende haartypes en hoe je de hair weaves het beste kunt behandelen. Als je met Bgorgeous gaat werken ontvang je een gratis basistraining.

De training is geschikt voor maximaal 5 personen en duurt 3 uur. De training vindt plaats in de trainingsruimte van John Beerens in Goirle of op verzoek in de eigen kapsalon (afhankelijk van beschikbaarheid).

Wat moet je doen?
• Jezelf opgeven via de website van Bgorgeous of via whatsapp 06-34838284.
• Eigen model regelen en Bgorgeous hair weaves meenemen – op voorhand te bestellen via Pro John Beerens
Duur : 3 uur
Locatie : Pro John Beerens academy in Goirle of op verzoek in je salon

Hoeveel heb je nodig?
Voor volume: 1 tot 3 weaves
Voor normale volume en verlenging: 3 tot 5 weaves
Voor extra volume en verlenging: 5 tot 7 weaves

Bgorgeous 100% Virgin Human Hair weaves
de allerbeste kwaliteit voor een prachtige, volle haarbos met een natuurlijke slag.


Contact

Vraag informatie aan