BARBER COLLEGE

Over BARBER COLLEGE

Meer voor mannen!

Bij Barber College staat het ambacht en vakmanschap centraal. Wij weten hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en je te specialiseren in één of meer kniptechnieken, styling of andere services zoals klantenbinding. Alleen op die manier kun je jezelf (blijven) onderscheiden en een waardevolle werknemer of ondernemer zijn. Leer bijvoorbeeld je kniptechnieken verbeteren bij black/mixed hair. Of specialiseer je in het authentiek scheren met warme handdoek en hoofdmassages geven. Bekijk al onze workshops en meld je direct aan! Barber college geeft al ruim 10 jaar trainingen aan professionele kappers. Dat kan bij jullie in de salon. Scheelt weer gesleep met modellen. Maar je kunt ook naar één van onze locatie komen (Amsterdam, Antwerpen, Groningen, Ede, Breda, Eindhoven en Lummen).

Producten / Diensten

Workshops

  • Fade
  • French Crop
  • Allround Classics
  • Modern Men Cutting
  • Beard & Shave
  • Black & Mixed Hair
  • Wo-Men Short Hair

Vraag vrijblijvend onze brochure en tarieven aan en stuur ons een mailbericht info@barbercollege.nl of bel, WhatsApp ons gewoon even 06-51522281. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website www.barbercollege.nl.

Wij zijn zeer enthousiast, de training werd leuk, duidelijk en enthousiast gegeven, laagdrempelig en zowel voor ervaren als beginnende medewerkers te volgen. Top!

Hizi Hair Houten

Wij vonden het allemaal een super toffe training. Totaal iets anders dan wat we normaal in de salon doen en zeker toepasbaar in onze salon.

Cosmo Kappers Amstelveen

Wij hebben veel geleerd over de scheertechnieken en zijn mega enthousiast! Wat een geweldige avond en zeer gemoedelijk. Aanrader!

Total Look Hairstyling

Contact

Vraag informatie aan