Maurice Croes van Vision Haircare

Wij kiezen als bedrijf altijd voor verantwoorde producten. Vision Haircare komt uit Zweden. De samenstelling van deze producten zijn zo zuiver als mogelijk en dat geldt ook voor de verpakkingen.

Wie ben je en vertel eens iets meer over jouw bedrijf?

Ik ben Maurice Croes en eigenaar van Herborist Cosmetics. Het bedrijf is in België gevestigd en wij bedelen de schoonheidssalons en kapsalons. Wij hebben in Nederland een BV Vision Haircare gevestigd in Maastricht en van hieruit leveren wij de kappersproducten.

Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder?

Wij hebben als bedrijf een persoonlijk karakter en bezoeken onze bestande en nieuwe klanten met een vertegenwoordigers bezoek. Wij kunnen als bedrijf de totaal markt bedelen…schoonheidssalons en kapsalons…dat is ook het nieuwe beeld wat je ziet dat deze twee branches in één pand zijn gevestigd. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk dat er goede opleidingen worden gegeven….Kennis is Macht !

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meeste trots op het feit dat onze relaties graag met ons samenwerken. Wij proberen mee te denken met de klant en samen tot een idee te komen. Het samenwerken met klanten maakt je bedrijf en zorgt daarnaast ook voor de groei. Eendracht maakt macht!

Waarom zou een kapper juist met jullie moeten samenwerken?

Wij kiezen als bedrijf altijd voor verantwoorde producten. Vision Haircare komt uit Zweden. De samenstelling van deze producten zijn zo zuiver als mogelijk en dat geldt ook voor de verpakkingen. Vision Haircare heeft een no nonsens strategie en is niet op internet te koop. De haarkleuringen zijn 100 % vegan en geven een mooie kleur, glans en houdbaarheid

Heb je een leuk voorbeeld van een goede samenwerking met een klant?

Een leuke samenwerking berust op vertrouwen en het uitwisselen van praktijk ervaringen. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om te horen wat kappers zelf hebben ontdekt met de producten…ze mengen de stylingsproducten met elkaar of geven goede tips bij de haarkleuringen. Zo versterk je elkaar en dat breng je weer als bedrijf over naar andere salons.

Zou je iets meer kunnen vertellen over jullie aanbod?

Vision Haircare heeft een mooi styling aanbod met creatieve producten. Daarnaast geven deze verzorging aan het haar. De haarkleuringslijn bestaat uit een 75 tal kleuringen en zijn 100% Vegan. Als bedrijf leveren wij daarnaast nog klein materialen die de kapsalon versterken.

Wat is jullie ambitie?

Onze ambitie is de kapsalons bekend maken met Scandinavische producten…veel kappersproducten komen voornamelijk uit het zuiden van Europa ( Spanje – Italië ) en nog maar redelijk weinig uit Scandinavië ( Zweden ) de producten zijn anders opgebouwd in samenstelling…en er wordt rekening gehouden met het milieu.

Waarmee onderscheiden jullie je van andere soortgelijke aanbieders?

Wij onderscheiden ons…vanwege een persoonlijke benadering, geen start pakketten, Vision Haircare wordt niet aangeboden op internet of in groothandels. Daarnaast betaalbaar voor de consument en een mooie marge voor de kapper!

Komen jullie binnenkort nog met iets nieuws op de markt?

Ons laatste nieuwe product is een Saltwater cream….een krachtig styling product waarmee je leuke accenten in het kapsel kunt maken.

Voor meer informatie en contactgegevens ga naar de merkenpagina van Vision Haircare.

Ook interessant

Nieuws

Aanbiedingen