Jeroen Brands van Perfect on People (POP)

Wij zijn dagelijks bezig om onze producten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Daar betrekken we ook onze POP kappers bij. Hun mening is heel belangrijk voor ons!

Wie ben je en vertel eens iets meer over jouw bedrijf?

Mijn naam is Jeroen Brands, eigenaar van het salon-exclusieve merk Perfect on People oftewel: POP. Bij de ontwikkeling van POP (nu twee en een half jaar geleden) hebben wij eigenlijk maar één ding in ons achterhoofd gehouden. En dat zijn alle professionals die dagelijks met heel veel passie in de weer zijn om andere mensen nog mooier te maken. De producten zijn 100% afgestemd op de behoeftes van deze professionals. Twee van de meest gehoorde wensen zijn ‘exclusiviteit’ en ‘betaalbaarheid’. Betaalbaar voor de professional maar ook voor zijn/haar klanten. En exclusief in de zin dat POP niet online te koop is voor consumenten. POP bestaat uit een compleet maar overzichtelijk assortiment professionele care- en stylingproducten. POP is parabenenvrij en 100% vegan.

Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder?

POP is vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig, met heel veel passie ontwikkeld en écht exclusief en betaalbaar. Een nieuw merk maar zeker niet voor iedereen. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken. Met POP bieden wij deze professionals de juiste producten en tools om deze passie in nog betere banen te leiden. Een merk dat je past als een tweede huid. Makkelijker te adviseren en te verkopen. Fijne prijzen voor jouw klanten en met een nette marge voor jou, zonder vervelende discussies over online verkrijgbaarheid. En geen zorgen, want POP is alleen bij ons verkrijgbaar voor professionals met een geldige KvK registratie en achter inlog.

Waar ben je het meest trots op?

Op wat we tot nu toe al hebben bereikt! POP is nog een relatief jong merk, maar is nu al erg populair onder duurzame en eerlijke kappers. Met een hecht en enthousiast team van medewerkers met ruime ervaring in de kappersbranche, maken wij de kappersbranche dagelijks een stukje eerlijker.

Waarom zou een kapper juist met jullie moeten samenwerken?

Omdat wij precies snappen wat de moderne kapper zoekt in een kappersmerk en leverancier. Exclusiviteit, kwaliteit, passie en toch scherpe prijzen gaan daarbij natuurlijk voorop. Een compacte maar complete lijn professionele care- en stylingproducten waarbij je als kapper nooit misgrijpt. En zeer belangrijk: niet online voor jouw klanten tegen kappersprijzen verkrijgbaar. Dat is onze 100% garantie. POP is eigendom van Sudac Hair and Beauty en is alleen via www.salontotaalconcept.nl verkrijgbaar voor kappers en nergens anders. Bovendien zijn de producten van POP parabenenvrij en 100% vegan. Daarmee sluit POP perfect aan op de toenemende vraag naar dit soort producten door consumenten.
Producten kunnen per stuk bij ons besteld worden. Dus geen grote startorders of verplichte afnames. En alles wat je voor 22.00 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog verzonden.

Heb je een leuk voorbeeld van een goede samenwerking met een klant?

De POP-salon van de maand is altijd erg leuk! Elke maand nemen wij een kijkje in een andere POP salon. Van het interview en de foto’s wordt een mooi artikel / blog geschreven dat online wordt geplaatst. Dat artikel kan de betreffende salon zelf natuurlijk ook weer gebruiken. Zo blijven POP kappers elkaar inspireren en ontstaat er een echte POP familie. Wij hebben ook een besloten Facebook groep voor POP kappers geïntroduceerd. In deze groep kunnen wij en POP kappers onder elkaar communiceren. Heb je een probleem, een vraag, inspiratie om te delen of wil je de mening van andere POP kappers? Praat of kijk mee in deze groep. Tevens blijf je in deze groep op de hoogte van al het nieuws dat POP te bieden heeft. Meld je aan via Facebook @POP Perfect on People kappers.

Zou je iets meer kunnen vertellen over jullie aanbod?

POP biedt een compleet maar overzichtelijk assortiment professionele care- en stylingproducten. Producten van POP zijn parabenenvrij en 100% vegan. Kwaliteit maakt uiteindelijk altijd het verschil. De producten zijn door en door getest en doen gewoon waar ze voor bedoeld zijn. Wij kiezen voor eerlijke Nederlandse productie waarvoor wij onze handen in het vuur steken. Constante gegarandeerde kwaliteit zonder concessies zoals je dat van een merk als POP mag verwachten.

Het assortiment bestaat uit: Colour Shampoo, Repair Shampoo, Volume Shampoo, de beste Silver & Blond Shampoo ever, Leave In Spray, Repair Mask, Foam, Finishing Spray Medium en Strong, Gel, Paste, Fiber, Pommade/wax, Salt Spray en Perfect Curl.

De producten zijn goed met elkaar te combineren en sommige producten hebben zelfs meerdere functies. Ons POP Repair Mask is bijvoorbeeld te gebruiken als een masker, maar kan ook gebruikt worden als conditioner. Voor elk haartype en elke behoefte kan je een passend product advies geven, zonder de plank vol te hebben staan met tig producten die staan te verstoffen.

Wat is jullie ambitie?

De POP familie uitbreiden met nog meer enthousiaste POP haarstylisten natuurlijk. En het lanceren van POP kleur! Daar zijn we volop mee aan het testen. Dus wordt vervolgd!

Waarmee onderscheiden jullie je van andere soortgelijke aanbieders?

Ten eerste de exclusiviteit die wij bieden. Omdat de producten online niet verkrijgbaar zijn voor de consument, zijn de producten veel makkelijker te adviseren en te verkopen. Dit maakt het voor salons heel aantrekkelijk om ons assortiment aan hun klanten aan te bieden, de concurrentie is vele malen minder!

Ten tweede zetten wij in op het beste van twee werelden. Het bestelgemak en de snelle levering van internet gecombineerd met ouderwetse service en een vast aanspreekpunt voor kappers die daar vaak nog wel behoefte aan hebben.

Komen jullie binnenkort nog met iets nieuws op de markt?

Wij zijn dagelijks bezig om onze producten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Daar betrekken we ook onze POP kappers bij. Hun mening is heel belangrijk voor ons! Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van POP kleur…dat begint al heel concrete vormen aan te nemen.

Voor meer informatie en contactgegevens ga naar de merkenpagina van POP.

Ook interessant

Nieuws

Aanbiedingen