Alissa van Bgorgeous by Alissa

Mijn naam is Alissa Bakker, founder van Bgorgeous by Alissa. Haar is mijn passie, van jongs af aan ben ik geobsedeerd door prachtig lang haar. Zelf was ik echter niet gezegend met een mooie volle bos. Ik ging op zoek naar manieren om mijn eigen haar langer en voller te maken. Van alles heb ik door de jaren heen geprobeerd. Het was frustrerend, want het lukte me niet om een goed product te vinden dat ook nog betaalbaar was. Door de jaren heen ontwikkelde een eigen methode om hair weaves, banen van echt haar, in mijn eigen haar te zetten, zonder dat je eigen haar hier schade van oploopt. Sterker nog, mijn eigen haar ging er steeds beter uitzien, omdat de weaves ertussen zaten. Mijn droom, een eigen collectie aan hair weaves is zo rond die tijd ontstaan.

Wie ben je en vertel eens iets meer over jouw bedrijf?

In 2014 opende ik mijn eerste Bgorgeous hairsalon in Mijdrecht, vlakbij Vinkeveen en Amsterdam. Ik kon me eindelijk volledig storten op mijn passie: klanten blij maken met voller, langer haar!

Elke dag leerde ik meer over hoe hair weaves (en extensions) worden gemaakt, wat hierbij komt kijken en hoe het productieproces in elkaar steekt. Ik testte al het haar dat op de markt beschikbaar was. Toch bleef ik tegen problemen aanlopen om het juiste haar te vinden. Hierdoor werd het verlangen om mijn eigen lijn aan hair weaves te creëren steeds groter. In 2018 besloot ik ervoor te gaan. Ik ben de wereld over gereisd op zoek naar “het perfecte haar”. Met trots kan ik zeggen dat het gelukt is. Zacht, glanzend, mooi en vol, van aanzet tot punt. 100% echt haar, dat goed mengt met fijn Europees haar en in alle kleuren geverfd en gestyled kan worden. Het is bovendien een 100% eerlijk en veilig product.

Because everybody deserves to Bgorgeous!

Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder?

Bgorgeous is een exclusief Nederlands haarmerk, waarvoor enkel het allerbeste haar (100% natuurlijk ) gebruikt wordt! Het grote voordeel van Bgorgeous hair weaves is dat het voor de consument zeer betaalbaar is (zeker in vergelijking met losse extensions) met daarbij een zeer goede eindmarge voor jou als salon. Bgorgeous hair weaves zijn verkrijgbaar in 22 kleuren, in stijl of slag in twee kwaliteiten, Virgin of Remy hair.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn bedrijf is in 2019 en 2020 hard gegroeid, waar ik dankbaar voor ben. In april 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met het professional team van John Beerens. John Beerens is al jarenlang een begrip in de kapperswereld. Afgelopen jaar heeft zijn Pro team mij en Bgorgeous helpen groeien. Ook heb ik zeer recentelijk een VIRGIN Hair lijn geïntroduceerd. Bgorgeous Virgin hair weaves zijn van de allerbeste kwaliteit beschikbaar op de markt. De Bgorgeous Virgin hair lijn is zeer betaalbaar gebleven en daardoor beschikbaar voor een hele nieuwe groep consumenten die altijd dacht dat Virgin hair onbetaalbaar was. Dat is nu voorbij!

Waarom zou een kapper juist met jullie moeten samenwerken?

Ik heb zelf jarenlang zelf geëxperimenteerd met de verschillende producten die beschikbaar waren op de markt. Ook had ik een eigen salon waarbij ik regelmatig klanten met verschillende haarproblemen heb mogen helpen. Al die kennis die ik vergaard heb geef ik graag door aan anderen via gratis trainingen. Ik zet de hair weaves in met een speciale micro ring techniek, die ik door de jaren heen heb verfijnd. Deze techniek leer ik nu aan andere salons. Voor een kapper is mijn product makkelijk toe te voegen aan het assortiment. De investering is relatief laag, de basistraining is gratis, je hoeft bovendien niet alle kleuren op voorraad te houden, want via Pro John Beerens heb je ons product binnen 48 uur in huis. Dit in combinatie met een goede marge voor jou als salon, een geweldige eindprijs voor de consument plus het feit dat de consument elke 4-5 weken terugkomt om de weaves omhoog te zetten maakt dat Bgorgeous hair weaves zeer interessant zijn voor een salon.

Heb je een leuk voorbeeld van een goede samenwerking met een klant?

Vorige week heb ik mijn eerste Bgorgeous STAR salon geselecteerd. Kapsalon Marie uit Tilburg werkt nu ruim een jaar met mijn producten en heeft zich ondertussen helemaal gespecialiseerd in het zetten en stylen van Bgorgeous hair weaves. Haar klantenkring groeit explosief en ook op social media is ze heel actief met het maken van fantastische content. Als 1e Bgorgeous STAR salon van Nederland gaan we aankomend jaar nauw samenwerken op gebied van marketing en sales en productontwikkeling. Ik hoop dat ik dit jaar nog veel meer STAR salons mag verwelkomen.

Zou je iets meer kunnen vertellen over jullie aanbod?

De Bgorgeous Hair weave collectie bestaat uit Remy en Virgin hair in 22 kleuren, in slag of stijl. De weaves zijn zacht, glanzend en vol van aanzet tot punt. Alleen het allerbeste haar is goed genoeg. Voor ieder type haar hebben wij de geschikte hair weaves. Het is 100% écht haar van de allerhoogste kwaliteit.

Waarmee onderscheiden jullie van andere soortgelijke aanbieders?

Bgorgeous is een Nederlands bedrijf, waarbij we de hoogste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs leveren. Het is voor mij belangrijk dat elke consument die graag een vollere bos haar wil het zich ook kan veroorloven. Mijn persoonlijke trainingen en het veelvuldig contact dat ik onderhoud met mijn salons maakt mijn aanpak anders. Als laatste omring ik me met zeer goede en ervaren mensen uit het kappersvak, die mij ondersteunen zoals het team van John Beerens en leverancier Sukie Q die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in hair extensions.

Komen jullie binnenkort nog met iets nieuws op de markt?

Wij hebben net onze nieuwe Virgin hair lijn geïntroduceerd in 7 nieuwe kleuren. Virgin hair is 100% zuiver haar en is door de donor nooit eerder chemisch bewerkt. Om haar als Virgin haar te kunnen kwalificeren moet het aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het is nooit gepermanent, geverfd, gekleurd, gebleekt of chemisch bewerkt. Virgin hair betekent ook dat het haar van 1 persoon afkomstig is, het hele oppervlak onbeschadigd is en soepel in dezelfde richting valt, net als je eigen haar. Deze pure vorm maakt Virgin hair de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Virgin haar gaat langer mee dan Remy hair (bewerkt haar). Daarom is Virgin hair kostbaarder in vergelijking tot Remy hair.

Meer informatie? Kijk dan op www.bgorgeous.nl
Volg ons op Instagram

Wil jij meer informatie over de gratis basistraining of de PRO training?

Ook interessant

Nieuws

Aanbiedingen