Partnerships

Dit is Kappersinside.nl

Kappersinside.nl is het platform van leveranciers voor kappers. Op onze website, nieuwsbrieven en sociale kanalen brengen wij professionals en leveranciers met elkaar in contact.

Als leverancier kun je gratis een bedrijfsprofiel aanmaken (Freemium abonnement). Wil je je nog beter profileren en ook proactief jouw boodschap delen met deze doelgroep? Vraag dan naar de Premium mogelijkheden.

Met een Premium abonnement krijg je een topvermelding in een categorie en kun je berichten plaatsen op onze website, in de nieuwsbrieven of op onze sociale kanalen. Deze berichten kunnen bestaan uit: (product)nieuws, een aanbieding, opleiding, vacature, aankondiging huisshow of speciaal door ons afgenomen interview.

Meld je gratis aan en/of vraag naar de premium mogelijkheden door een berichtje te sturen naar info@kappersinside.nl.

Heb je als kapper een openstaande vacature of wil jij je kennis met anderen delen in de vorm van een training? Dan is het mogelijk om in de rubrieken “vacatures” & “opleidingen” te adverteren. Per plaatsing vragen wij een kleine vergoeding a € 85,- excl. btw. Stuur je bericht in naar info@kappersinside.nl.