Proefset Gladjakkers

GLADJAKKERS
woensdag 21 oktober 2020

Ben je nieuw met onze producten? Probeer dan voor een kleine vergoeding ons gehele assortiment uit. Voor slechts 30 euro excl. btw ontvang je ons gehele assortiment op proef. Kun je even lekker testen en klanten laten ontdekken!

Gladjakkers heeft een fantastische en complete lijn stylings- en baardproducten. Stijlvolle pommades van Gladjakkers. Een regular, shine, dry en een speciale voor kinderen, genaamd puppy. Daarbij hebben we heerlijke shavingsoap, een verzachtende aftershave bald die ook heel goed als baardbalm te gebruiken is en tot slot een unieke cologne.

Heb je een salon/barbershop en interesse om dealer te worden? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en deze proefset voor 30 euro excl. btw.

Ook leuk om te melden: Door jouw dealerschap draag je ook direct een steentje bij aan goede doelen die zich inzetten voor dierwelzijn. Hoe mooi!

Koop je onze producten, dan tover je niet alleen een glimlach op je eigen smoel. Wij proberen er namelijk voor te zorgen dat mishandelde, gedumpte of zwervende honden over de hele wereld een warm en veilig thuis krijgen. Iedereen verdient natuurlijk een fijn bedje om in te slapen; met of zonder strak geknipt koppie. Een deel van onze inkomsten wordt dan ook gedoneerd aan goede doelen die deze rakkers een beter leven geven. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier.

Vraag dat naar het proefpakket aan door een berichtje te sturen naar info@gladjakkers.nl!

Vraag vrijblijvend informatie aan


Ook interessant

Leveranciers