MARC INBANE bestaat 9 jaar en trakteert op een GRATIS L’océan Bag t.w.v. €64,95!

MARC INBANE
woensdag 21 april 2021

MARC INBANE bestaat 9 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Om die reden lanceren zij een toffe SUMMER PROMOTION met een gratis limited edition L'OCÉAN BAG. Een stijlvolle XL-shopper (t.w.v € 64,95) gemaakt uit gerecycled plastic afkomstig uit de oceaan. Bij iedere aankoop van € 49,90 aan MARC INBANE producten ontvang je nu tijdelijk deze luxe L'océan Bag GRATIS. Limited edition, dus OP=OP!

MARC INBANE 9 JAAR
21 april 2012 – 21 april 2021

Ontstaan
Bart Engel, eigenaar en oprichter van MARC INBANE: “ In 2012 besloten mijn vrouw Nele en ik om voor onszelf te beginnen. Dit begon allemaal toen we op Schiphol ons vliegtuig misten. We observeerden voorbijgangers en al snel viel ons het verschil op in houding tussen vertrekkende en terugkerende reizigers. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding. Zo ontstond het idee voor de inmiddels iconische en bekroonde Natural Tanning Spray. ”

Terugblik
“ MARC INBANE staat voor haute couture en dat zie je terug in onze service en unieke ingrediënten. Innovatie is onze drijfveer. Alle producten uit de collectie worden door een eigen R&D-team met veel meesterschap & passie ontwikkeld. Wereldwijd zijn we continu op zoek naar de beste ingrediënten voor onze producten en werken we met trendscouts. Het resultaat is een indrukwekkende Award winning collectie die inmiddels verkrijgbaar is in meer dan 45 landen! ”

L’OCÉAN BAG FEATURES
De luxe shopper straalt pure klasse uit met het elegant gestikt ruitjesmotief en geeft een extra touch aan elke outfit.
De zeilringen & uit nautisch touw vervaardigde handvaten zorgen voor een subliem draagcomfort.
Stijlvol, duurzaam & praktisch!

Eigenschappen
• gerecycled materiaal;
• hoogwaardige afwerking;
• afmetingen: 49,50 x 39,50 x 14,50 cm
• voorzien van het MARC INBANE logo;
• ideaal voor een dagje uit of royaal te shoppen.

SHOP NOW

Vraag vrijblijvend informatie aan


Ook interessant

Leveranciers